Trendy zimní kabelky 2017/2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Záleží vám na současných trendech? Postupujete s dobou? Pak by vám neměly ujít tyto hity. Jaké kabelky se budou nosit letošní zimu?

 

Třpytivé

Před nedávnem se na módním festivalu Fashion Week 2017 v New Yorku objevily kabelky, které zářily od shora až dolů. Většina z nich byla v základu stylizována do neutrálních barev. Některé smetanové, hodně černých a pár tmavě modrých. Byly však něčím naprosto výjimečné. Od shora až dolů byly totiž z přední strany posety nejrůznějšími hologramovými kamínky, nebo barevnými flitry či třpytkami. Tyto kabelky jsou určené na běžné nošení. Pokud se rozhodnete pro tento výrazný módní doplněk, pak už moc neexperimentujte se samotným oblečením. Na plesovou sezónu se vám bude hodit třeba jemné psaníčko poseté stříbrnými kamínky.

 

Barevné

Letošní zima je plánována velmi pestře. Nejenže se bude každá žena třpytit, ale taky bude zářit barvami. Barvy ještě více vyniknou při procházce zasněženým městem. Pokud chcete být in, nebude na škodu, když si koupíte kabelku, která je složena nejméně ze tří barev. Jistě narazíte na velké množství tašek, které nesou pouze jeden odstín, ale jsou doplněny barevným popruhem crossbody nebo doplňky. Velmi trendy je nyní též i stříbrná a zlatá barva.

 

S kožíškem

Kožešinové materiály, ty k zimě zkrátka patří. Tentokrát jsou jimi obaleny nejčastěji ucha kabelek a popruhy. Narazíte ale naopak též na tašky, které mají kožíšek po celém svém povrchu. Ty jsou většinou doplněny jednoduchými koženými pásy nebo kulatým uchem do ruky.

 

Ve stylu zimní zahrady

Že patří květiny k jaru? Tak to bylo možná loni. V letošním roce se budou květiny objevovat i v zimě. Kombinovány budou již se zmíněnými styly; kabelky obohatí různé blyštivé kamínky, letní vzhled eliminují kožíškové doplňky.

 

Dětské motivy

Mnoho doplňků, které se na přehlídkách v současné době objevuje, na sobě nese kreslenou postavičku. Typický je motiv Mickeyho a Minnie, jiných Disney postaviček či různých zvířat.

 

Několik kabelek v jedné

Současný velký trend se netýká úplně tak vzhledu, ale spíše provedení. Na oko malá kabelka vás může překvapit tím, kolik se do ní vejde věcí. Při jejím prozkoumání totiž zjistíte, že nejde o klasickou kabelku. Tašky totiž bývají vrstveny. Na trhu můžete najít kabelky, které se skládají minimálně ze dvou psaníček. Ty jsou k sobě připojeny zipem nebo patenty. Pokud se chystáte na jakoukoliv akci, na níž potřebujete s sebou více věcí, připněte si k psaníčku ještě to druhé a najednou se vám všechny věci podaří schovat. Na ples naopak můžete užít pouze jednu část kabelky. Tyto speciální doplňky bývají i barevně propracovány. Jejich jednotlivé části jsou většinou designově i barvou odlišeny, ve finále však k sobě ladí. Druhou variantou dvojitých či trojitých kabelek jsou tašky ve stylu shopping bags, ve kterých je umístěna kabelka crossbody, někdy i psaníčko.

 

Jaká bude vaše zimní volba?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Sledujte & sdílejte & pracujte 🙂

Autor: Bc. Michaela Alexandra Drtinová

Jako šéfredaktorka mám na starosti e-magazíny Svetem Mody.cz, BeMAD.cz, beINmagazin.cz, beFASHIONmagazin.cz a MagazinStarozitnosti.cz . Avšak mojí hlavní náplní práce je produkční činnost ve společnosti České modelky s.r.o.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Top